OVER ONS

Yvonne-1-600x400-1

Yvonne van de Vondervoort

In de ontmoeting daar kan het gebeuren. Door mijn geschiedenis heb ik veel te maken gehad met verlies en loslaten en opnieuw het leven te zoeken en te pakken We worden geraakt en er komt een beweging, niets menselijks is mij vreemd in deze beweging en voel me rijk als ik mensen kan raken en geraakt wordt om samen te bewegen naar volop leven opnieuw te maken.

Yvonne Jose van de Vondervoort (1957). Trainer, coach, therapeut en systemisch facilitator. Meer als 30 jaar gewerkt en begeleid in organisaties profit en non-profit. De kern is werk: Het hebben van werk, doen waar je kwaliteiten en competenties zijn, werk doen waarbij je gezond blijft en duurzaam inzetbaar. Daarbij aan eigen stuur van leven en loopbaan. Niet zomaar leven maar volop dat is mij wens voor iedereen en dat kan alleen in ontmoeting met die ander door niet bang te zijn om te raken en geraakt te worden.

Opleidingen: NLP, NEI, loopbaan-mobiliteitscoach, arbeidspolitiek en personeelbeleid, sysytemisch facilitator, karakterstrukturen (maskers), profesionele begeleider van organisaties, strategisch bedrijfsmaatschappelijke zorg, vertrouwenspersoon, hypnotherapeut.

Foto-23-05-18-12-48-56-1024x683-1

Henk Wittekoek

Henk (1958) is begonnen in het zakenleven in de logistieke wereld bij een Zweedse multinational. Na een kortstondige periode binnen finance is hij overgestapt naar de wereld van de ICT. Na eerst in Nederland Information System manager te zijn geweest is dat geworden voor de Benelux. Ook heeft hij zitting genomen in de European Board for ICT matters. Door het reorganiseren van zijn afdelingen heeft hij zich steeds meer bezig gaan houden met mens en arbeid. In 1998 heeft hij de overstap gemaakt naar het vak van loopbaantrainer en heeft hij voor het Arbeidsbureau en diverse outplacement bureaus trainingen en begeleidingen gegeven. Na het volgen van de opleiding tot loopbaanadviseur bij Adviesbureau Hoogendijk is hij begonnen als loopbaanadviseur en later senior loopbaanadviseur bij een adviesbureau voor Personeel en Organisatie. In 2001 is hij volledig overgestapt binnen Quantum Leap. Vanaf 2002 is hij gefascineerd geraakt door systemisch werk en heeft hij bij diverse leraren een heel brede kennis en ervaringen opgedaan die hij op vele terreinen inzet.

Henk heeft in de loop van de jaren een enorme mensenkennis opgebouwd en weet heel goed bij mensen aan te sluiten. Hij staat open voor verschillende (levens)opvattingen, is sterk empathisch en mensen voelen zich heel snel op hun gemak bij hem. Hij is betrokken en durft zich kwetsbaar op te stellen. Hij weet daardoor heel goed door te dringen te dringen tot de kern van de zaak waardoor ruimte ontstaat. Hij is gefascineerd door mensen en de processen die ze door maken.

ONZE WERKWIJZE

Voor aanvang van een individueel traject hebben we eerst een intakegesprek. Onze trajecten slagen als er voldoende vertrouwen is en daarom moet er van beide kanten een klik zijn. Tijdens dit gesprek bepalen we het doel van het traject en wordt er van onze kant een indicatie gegeven van de duur en de kosten. Bij goedkeuring wordt er direct gestart. Tijdens elk gesprek wordt gecheckt of we nog op koers liggen. Als eerste checken we je vitaliteit. Is deze laag, wordt daar eerst aan gewerkt. Vervolgens volgen de afgesproken stappen. Mocht het proces om een andere interventie vragen, volgen we dit in overleg.

Bij groepsinterventies hebben we meestal een verkennend gesprek waarop een voorstel volgt. Hierin kan als eerste verkennend onderzoek opgenomen zijn. Na de interventies volgt nog een evaluatiegesprek om te kunnen bepalen of een vervolg nodig is.

Voor systemische interventies die voorgesteld zijn door andere coaches, therapeuten of begeleiders is vaak een telefonisch consult voldoende. Wel stellen we op prijs dat de coach, therapeut of begeleider aanwezig is tijdens de opstelling. Wij doen indien gewenst nazorg op het systemische gedeelte. De begeleiding wordt erna weer door eigen coach, therapeut of begeleider opgepakt.

20 jaar ervaring

Wij beschikken over voldoende kennis en hebben al ruime ervaring. Samen sta je sterker en dat is de reden dat wij onze krachten en kennis hebben gebundeld.